top of page

Budaörsi aikido csoportunk felvételt hirdet

15 éve fennálló csoportunk kezdő csoportot indít. Az aikido fizikai erőt nem igénylő, hatékony technikák rendszere. Harcművészet, amely az ellenfél támadások lendületét használja. Az edzéseket hivatalos sportoktatói vizsgával és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező oktató végzi. Rengeteg edzéssel eltöltött idő után ismét költözésre kell adnunk a fejünket. Nagyon a szívünkhöz nőtt a régi terem, de nincs más választásunk. Így a budaörsi Androméda Sportcentrumba (ABS) tesszük át a foglalkozásainkat. Tervben van véve egy saját állandó terem üzemeltetése, de ennek a teremnek az elkészüléséig, illetve a klub átköltöztetéséig Budaörsre tesszük át a foglalkozásainkat az Androméda Sportcentrumba. Ebben az épületben nem vagyunk semmilyen keretek közé szorítva, igény szerint használhatjuk a 60, illetve a 200 négyzetméteres termeket is.

Lehetőség van továbbá a klub másik irányzatának az Iaido harcművészetnek a gyakorlására is, hiszen az itt lévő parkettás terem tökéletesen megfelel ennek a tevékenységnek. A tagok a havi bérlet kifizetésével (vagy akár egy edzésdíj megfizetésével) ingyenesen használhatják majd a lenti szaunát is. Az edzési beosztás a megszokott hétfő, szerdai időpontoktól eltérően a női önvédelmi foglalkozások után hétfő, illetve csütörtöki napokon lesznek látogathatóak.

Ezzel egy időben nemcsak a napok de az edzések időpontjai is 30 perccel előrébb kerülnek majd. Ezért az eddigiektől eltérően nem 19:00-kor hanem 18:30-kor fognak az edzések kezdődni. A fegyverek tárolására a továbbiakban nem lesz lehetőség, így azt mindenki minden edzésre hozza magával. Terveink szerint a központi terem elkészülésével sem szűnne meg ez a terem sem, csak más néven üzemelne tovább. A vezetőedző személye sem változna meg, így lehetőség lesz majd mindkét teremben gyakorolni, ezzel akár heti négy edzésen is részt tudnak majd venni a tanulók. Fontos változás! A költözéssel együtt megszűnik az új tagok részére rendszeresített ingyenes egy hónap. Továbbá a vizsgafelkészülési időszak előtti egy hónapos megfigyelő, felkészítő edzések lehetősége a "Kyojun dojohálozat" klubjainak tanulói számára sem lesznek ingyen elérhetőek. A Sportcentrum bowling pályával, illetve étteremmel is rendelkezik, így akár edzőtáborok megszervezésére is rendkívül alkalmas lehet. Azok a tanulók akik az edzés után szeretnének a konditerembe edzeni 600.- forintos pótjegy vásárlásával megtehetik ezt, de csak abban az esetben ha részt vettek a foglalkozáson. Mindenkinek jó edzést kívánok Janik ZsoltKyojun Aikido-Iaido Dojo dojocho


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page